LinkedInFacebooktwitterGoogle+
  • Van Gurp Financieel Advies
  • Beverweg 78
  • 4817 LP Breda
  • Telefoon: 076 - 571 54 46
"Altijd
verzekerd
van het beste
advies"

Nieuws


Ontdek een nieuwe kant van LinkedIn

Ontdek een nieuwe kant van LinkedIn

LinkedIn is dé plek om online te netwerken. U kunt het sociale medium gebruiken om contact te leggen met interessante personen, en vervolgens hun carrièrestappen in de gaten te houden. Veel meer dan af en toe een kijkje nemen op de website of deelnemen aan een discussie zult u niet doen. En dat terwijl LinkedIn een paar hele handige functies heeft. Als u die weet te vinden, kunt u nog meer uit LinkedIn halen.

 

U zult minder actief zijn op uw LinkedIn-pagina, dan op bijvoorbeeld uw Facebook-account. Hierdoor heeft u waarschijnlijk nog niet alle mogelijkheden van de netwerkwebsite benut. Twee functies die u vaker zou moeten gebruiken, zijn het exporteren van connecties en het toevoegen van opmerkingen. Het exporteren van de gegevens van uw connecties kan heel goed van pas komen. Met het CSV- of VCF-bestand dat eruit rolt, kunt u de gegevens toevoegen aan uw adressenbestand in Outlook. Exporteren doet u door in te loggen en op Contacten te klikken. Onder de lijst met contacten klikt u op Connecties exporteren. Nu hoeft u alleen nog maar de stappen te volgen.

Notitie aan LinkedIn-relatie toevoegen

Ook handig is het toevoegen van opmerkingen aan connecties. Ga weer naar Contacten en selecteer een relatie. Door nu op Details bewerken te klikken, opent u een scherm. Hier kunt u zelf de gegevens aanvullen van de relatie. Als u onder Opmerkingen klikt op Opmerking toevoegen, komt er een tekstvak in beeld. Hierin kunt u een notitie maken over het contact, bijvoorbeeld ‘is vegetarisch’. Natuurlijk is deze notitie alleen zichtbaar voor u.