LinkedInFacebooktwitterGoogle+
  • Van Gurp Financieel Advies
  • Beverweg 78
  • 4817 LP Breda
  • Telefoon: 076 - 571 54 46
"De van Gurp
filosofie: voor
iedere klant
een stapje extra"

Nieuws


ONDERNEMER VAN DE MAAND

ONDERNEMER VAN DE MAAND

SATDESIGN :


"We zijn sinds 2002 actief op de internetmarkt. Met een eigen en zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem leveren we websites die heel eenvoudig zijn aan te passen. Teksten, foto’s, filmpjes, e.d. kunnen zonder al te veel computerkennis toegevoegd en gewijzigd worden. Het systeem is speciaal op uw website ingericht. Dat wil zeggen dat overbodige zaken niet aanwezig zijn en dat alles heel overzichtelijk blijft."

 SatDesign heeft al voor talloze bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf moderne websites ontworpen, waarbij steeds de behoeft van de klant voorop staat. Een op maat gemaakt aanbod is het gevolg.Om ook aan de behoefte van starters of van bedrijven die niet heel veel willen besteden aan internetpromotie tegemoet te komen, biedt SatDesign een aantal aantrekkelijke pakketten. 

"Het eerste pakket is een eenvoudige website met mooie vormgegeven pagina’s zoals u het wilt hebben. Inclusief contactformulier en eventueel uw Twitterberichten op de homepage. De vormgeving past precies bij uw huisstijl. Als u die nog niet heeft, is het ook mogelijk om een logo te laten maken. Daarnaast krijgt u meteen de mogelijkheid om e-mailadressen en het internet adres in te stellen." 

"Het tweede pakket geeft u de mogelijkheid om een website te huren tegen een laag bedrag. Kies uit een aantal bestaande ontwerpen en uw website zal spoedig online zijn."

"Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken uit onze samenleving. We helpen u daar ook graag mee op weg. Websites kunnen aan Twitter en Facebook gekoppeld worden zodat u niet de berichten nog eens handmatig op deze platformen hoeft te plaatsen."


Korte lijnen en een persoonlijke aanpak. 


Dat is de werkwijze van SatDesign. Als u meer informatie wilt, komen ze graag bij u langs om alles uit te leggen. 

Kijk voor meer informatie op www.satdesign.nl of stuur een e-mail: info@satdesign.nl

Overzicht van alle nieuwsberichten | geplaatst op: 25-04-2013