LinkedInFacebooktwitterGoogle+
  • Van Gurp Financieel Advies
  • Beverweg 78
  • 4817 LP Breda
  • Telefoon: 076 - 571 54 46
"De van Gurp
filosofie: voor
iedere klant
een stapje extra"

Nieuws


Onbezorgd uw koffers pakken

Onbezorgd uw koffers pakken

 

Drie weken naar de Dordogne, een lang weekend Barcelona of een maand rondtrekken in de States, we gaan steeds vaker op vakantie. Als u écht onbezorgd uw koffers wilt pakken, is het verstandig van tevoren een goede reisverzekering te sluiten.  


Echt nodig?
Het eerste risico waar mensen vaak aan denken is dat van diefstal. Maar als dat het enige was, is een reisverzekering niet altijd nodig. Want een nieuwe zonnebril of fotocamera kunt u zich waarschijnlijk wel veroorloven. Maar wat als u in het ziekenhuis belandt? In sommige landen zijn de tarieven veel hoger dan in Nederland en die kosten worden lang niet altijd vergoed door de basisverzekering. Denk ook aan de hoge kosten die gelden als u terug moet worden vervoerd naar Nederland, bijvoorbeeld met een gipsvlucht. Wanneer u gaat skiën is het overigens belangrijk dat u ervoor kiest om het wintersportrisico mee te verzekeren.

 

Altijd verzekerd
Als u per jaar meerdere keren met vakantie gaat, is een continu-reisverzekering al snel goedkoper. Die biedt het hele jaar dekking en u hoeft dan niet steeds opnieuw een verzekering af te sluiten. U kunt er desgewenst een annuleringsdekking in meenemen. Een onafhankelijke adviseur kan de oplossing selecteren die voor u het meest gunstig is.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Peter Voorzaat: 076-5715446

Overzicht van alle nieuwsberichten | geplaatst op: 11-07-2014