LinkedInFacebooktwitterGoogle+
  • Van Gurp Financieel Advies
  • Beverweg 78
  • 4817 LP Breda
  • Telefoon: 076 - 571 54 46
"Altijd
verzekerd
van het beste
advies"

Nieuws


Vergelijking Zorgverzekeringen

Vergelijking Zorgverzekeringen
De premies voor de zorgverzekeringen voor 2015 zijn bekend.

Overweegt u om te wisselen van zorgverzekeraar?
Bent u van plan om een vergelijkingssite te gebruiken voor het afsluiten van een zorgverzekering of een ander financieel product? Bekijk hier dan onze tips. De tips helpen u om een betrouwbare vergelijkingssite te vinden die u kunt gebruiken om u te oriënteren op een financieel product, of om direct een product af te sluiten. Of neem even contact op met ons kantoor

Gebruik meerdere vergelijkingssites voordat je een keuze maakt

Vergelijkingssites hanteren hun eigen methode voor het maken van een vergelijking. Ook kunnen vergelijkingssites onderling in prijs verschillen voor exact hetzelfde product, bijvoorbeeld doordat ze een andere prijs hebben afgesproken met een bepaalde bank of verzekeraar. De uitkomsten van de vergelijking kunnen daarom per vergelijkingssite verschillend zijn. Maak daarom bij verschillende vergelijkingssites een vergelijking voor hetzelfde product.

Let niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteit

Kijk niet uitsluitend naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit van producten of dienstverlening. Kijk bijvoorbeeld naar de hoogte en type dekking, de hoogte van het eigen risico en de dienstverlening van de website. Het is nuttig om hiervoor een vergelijkingssite te gebruiken die ook de kwaliteit meeweegt in de vergelijking.

Bekijk niet alleen de top 3

Veel vergelijkingssites tonen een top-3 waarin alleen producten worden getoond van aanbieders die de site betalen wanneer het product via de vergelijkingssite wordt afgesloten. Klik daarom altijd op het overzicht met alle verzekeringen, zodat je zeker weet welk product het best passend is bij jouw situatie. 

Als u dit allemaal te veel werk is: bel ons : 076 5715446. Wij hebben de scherpste premies tegen goede voorwaarden.
Overzicht van alle nieuwsberichten | geplaatst op: 19-11-2014