LinkedInFacebooktwitterGoogle+
  • Van Gurp Financieel Advies
  • Beverweg 78
  • 4817 LP Breda
  • Telefoon: 076 - 571 54 46
"De van Gurp
filosofie: voor
iedere klant
een stapje extra"

Nieuws


Bedrijfscontinuïteit

Bedrijfscontinuïteit
Continuïteit

Wat zijn uw doelstellingen? U wilt bijvoorbeeld doen wat u leuk vindt, uw bedrijf laten groeien, de continuïteit van uw bedrijf waarborgen, zelfstandig zijn, uw idealen nastreven of stoppen voor uw 60e. Als u die doelstellingen wilt behalen, is het belangrijk om inzicht te hebben in wat die doelstelling in de weg kan staan.

Dat kan door professioneel risico-management. Als Erkend MKB Adviseur help ik u met het in kaart brengen van uw bedrijfs-  en ondernemersrisico's. Dit gaat veel verder dan alleen verzekeren. Ik geef u ook inzicht in de risico's op gebied van bedrijfsactiviteiten; bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen

Van tevoren bespreek ik met u wat we gaan doen, wat u kunt verwachten aan output en wat het kost. Tijdens het bedrijfsonderzoek stel ik u algemene vragen over uw bedrijf en uw personeel. Daarna maken we een ronde door het bedrijf en maak ik een risico-analyse.

Binnen twee weken ontvangt u een uitgebreide rapportage van alle bedrijfs - en ondernemers risico's. Dan kunt u zelf bepalen welke risico's u wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren. Dit draagt bij aan de bedrijfscontinuïteit!

Als we uw belangstelling gewekt hebben, neem even contact op met André of Peter, telefoonnummer: 076-5715446.
Overzicht van alle nieuwsberichten | geplaatst op: 25-02-2015