LinkedInFacebooktwitterGoogle+
  • Van Gurp Financieel Advies
  • Beverweg 78
  • 4817 LP Breda
  • Telefoon: 076 - 571 54 46
"De van Gurp
filosofie: voor
iedere klant
een stapje extra"

Nieuws


Rechtsbijstand

Rechtsbijstand
Conflicten kunnen zich in allerlei situaties voordoen, een rechtsbijstandverzekering kan in dat geval een belangrijke verzekering zijn in uw verzekeringspakket. Toch is het beter, en voor u vaak ook fijner, om conflicten te voorkomen. Daarom adviseren wij u graag over hoe u dit kunt doen: 

Lees bij het aangaan van een overeenkomst altijd de voorwaarden goed door: mocht u het ergens niet mee eens zijn, geef dit aan en teken de overeenkomst niet. U kunt de overeenkomst ook door de rechtsbijstandsverzekeraar laten controleren.

Ga pas akkoord met de overeenkomst zodra u het er helemaal mee eens bent: als u het ergens niet mee eens bent ga dan ook niet akkoord.

Meld een juridisch geschil altijd eerst bij ons kantoor: wij  beoordelen of het geschil onder de dekking valt en geven u verdere instructies of advies. Zo voorkomt u dat u zelf voor eventuele gemaakte kosten opdraait.

Voorkom een geschil door zaken bespreekbaar te maken en houden: neem daarbij ook wat van elkaar aan. Iedereen wil tenslotte in goede harmonie leven.

Controleer altijd de status van een product voordat u deze koopt: laat bijvoorbeeld bij aanschaf van een tweedehandsauto een onafhankelijke deskundige naar de auto kijken. Zo kunt u mogelijke mankementen achteraf voorkomen of beperken.
Overzicht van alle nieuwsberichten | geplaatst op: 14-10-2015