LinkedInFacebooktwitterGoogle+
  • Van Gurp Financieel Advies
  • Beverweg 78
  • 4817 LP Breda
  • Telefoon: 076 - 571 54 46
"De van Gurp
filosofie: voor
iedere klant
een stapje extra"

Nieuws


Lening en financieringen

Lening en financieringen
"betaal ik teveel voor mijn lening?"

Wanneer u een lening afsluit wordt er vaak bij het bedrijf waar u het product aanschaft al financiële mogelijkheden besproken. Bijvoorbeeld bij aanschaf van een nieuwe auto of de keukenspeciaalzaak voor een nieuwe keuken. Echter zijn wij ook een aanbieder van Consumptieve Kredieten en kunnen wij voor u een soortgelijke lening afsluiten voor misschien wel een lagere rente.

Wij kunnen samen met u uw persoonlijke financiële situatie onder de loep nemen. Hierbij kijken we wat voor soort leningen u momenteel heeft lopen en kijken of het interessant is om uw lening over te sluiten naar een andere aanbieder met een lagere rente. 

Wij kunnen uiteraard ook een volledig nieuwe lening voor u afsluiten. Samen met u nemen we u persoonlijke financiële situatie door. Hierbij kijken we naar het bestedingsdoel en eventuele looptijd van de lening. Zo kunnen wij u adviseren over wat voor soort krediet voor u het meest interessantst is.

"Ik heb een bedrijf, geldt dit ook voor mij?"

Wij kunnen zowel particulieren als bedrijven adviseren over bijna elke vorm van een financiering. Als u een afspraak met ons maakt kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken.


Overzicht van alle nieuwsberichten | geplaatst op: 02-05-2016