LinkedInFacebooktwitterGoogle+
  • Van Gurp Financieel Advies
  • Beverweg 78
  • 4817 LP Breda
  • Telefoon: 076 - 571 54 46
"Altijd
verzekerd
van het beste
advies"

Nieuws


Huis voor jezelf en om te verhuren

Huis voor jezelf en om te verhuren
Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun spaargeld te investeren in een 2e woning die ze vervolgens dan verhuren. De opbrengsten uit verhuur worden dan gebruikt als inkomsten voor de verhuurder. Wie dit verstandig aanpakt kan uiteindelijk leven van de huurinkomsten zonder erbij te werken. Huurders voor de woning komen vanzelf wanneer je de advertentie op internet zet dat je een woning verhuurt. Als voorbeeld: De vraag naar kamers en huurwoningen in Breda is zo groot dat er binnen 1 week een huurder kan zitten in de woning of kamer.

Het financieren van een 2e woning voor verhuur hoeft niet met alleen eigen geld te gebeuren. Het is mogelijk om dit (deels) door middel van een hypotheek te financieren. Dit is onder bepaalde voorwaarden mogelijk.

Belastingtechnisch ligt dit iets ingewikkelder. Wij kunnen samen met u bekijken of het voor u interessant is om te investeren in een 2e woning. Ook kunnen wij u begeleiden vanaf het idee tot aan verhuur van de woning. Denk hierbij aan het opstellen van huurovereenkomsten en belastingtechnisch advies.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op
Overzicht van alle nieuwsberichten | geplaatst op: 30-08-2017