LinkedInFacebooktwitterGoogle+
  • Van Gurp Financieel Advies
  • Beverweg 78
  • 4817 LP Breda
  • Telefoon: 076 - 571 54 46
"Altijd
verzekerd
van het beste
advies"

Nieuws


Cyberrisk

Cyberrisk
Een relatief nieuw fenomeen waar we steeds vaker mee te maken krijgen is cybercriminaliteit. Het is regelmatig te horen op het nieuws. Termen zoals DDos-aanval, encryptie software en Botnets worden steeds meer gebruik en komen helaas ook steeds vaker voor. Er zijn verschillende soorten virussen die verschillende gevolgen kunnen hebben. Waar de een uw site plat kan leggen kan de ander uw hele systeem vergrendelen waardoor u de computer niet meer kan gebruiken. Datalekken horen ook bij cybercriminaliteit. 

Vanaf heden kunnen wij u een verzekering aanbieden tegen dit risico, de Cyberrisk verzekering. Deze verzekering bestaat uit 3 onderdelen: Voorkomen, Herstellen en Vergoeden.

Voorkomen
Er wordt een periodieke inventarisatie gedaan van cyberrisico's en hoe u het beste hierop kunt voorbereiden. Daarnaast krijgt u de keuze uit verschillende beveiligingssoftware.

Herstellen
24 uur per dag, 7 dagen per week zijn er expert beschikbaar die u kunnen helpen op het moment dat het dan toch mis gaat. Verder wordt er een Incident Response Plan gemaakt. In dit plan staat wat u moet en kan doen om bedrijfsstilstand zo minimaal te beperken.

Vergoeden
Indien u aansprakelijk wordt gesteld als gevolg van een cyberincident dan wordt deze vergoed onder de verzekering. Boetes van de Autoriteit Persoonsgegevens als gevolg van een cyberincident worden ook vergoed. 
Vaste lasten en verlies van de nettowinst wanneer uw bedrijf stil komt te staan als gevolg van een cyberincident vallen ook onder de dekking


Als erkend MKB-adviseur kunnen wij voor u een risico-inventarisatie maken en het product afsluiten. 


Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op
Overzicht van alle nieuwsberichten | geplaatst op: 10-10-2017