LinkedInFacebooktwitterGoogle+
  • Van Gurp Financieel Advies
  • Beverweg 78
  • 4817 LP Breda
  • Telefoon: 076 - 571 54 46
"Altijd
verzekerd
van het beste
advies"

Nieuws


Realiseer uw wensen nu.

Heeft u ook die droomwensen die u maar moeilijk uit uw hoofd kunt zetten? Een verre reis, een moderne keuken, een nieuwe auto? Dan kunt u natuurlijk elke maand spaargeld opzij zetten. Maar waarom zou u nog jaren wachten om uw dromen te realiseren als u ook verantwoord een lening kunt afsluiten?

 

Een passend financieel advies.
Lenen is in Nederland heel gewoon geworden: 1 op de 3 consumenten heeft een Consumptief Krediet. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor een verantwoordelijk advies over verschillende leenvormen. We hebben alle financiële kennis in huis, óók over het Consumptief Krediet. U bent dus altijd zeker van een lening die precies bij u past.

Kiest u voor gemak of zekerheid?


Neem bijvoorbeeld het Doorlopend Krediet: u betaalt daarbij alleen rente over het saldo dat u opneemt. Als u een bedrag heeft afgelost, kunt u dat op elk moment weer opnemen. Maar het is ook mogelijk meer af te lossen, bijvoorbeeld als u een financiële meevaller heeft. Wilt u liever een lening waarbij u exact weet waar u aan toe bent? Kies dan voor de zekerheid van een Persoonlijke Lening, u leent dan tegen een vaste rente en een vaste looptijd.

 

Regel het nu.
Waarom nog jarenlang wachten als u nu al uw droomwensen kunt realiseren? Bel ons voor een afspraak. Wij nemen graag de tijd om u deskundig en persoonlijk te adviseren.