LinkedInFacebooktwitterGoogle+
  • Van Gurp Financieel Advies
  • Beverweg 78
  • 4817 LP Breda
  • Telefoon: 076 - 571 54 46
"Altijd
verzekerd
van het beste
advies"
*

Over ons

Van Gurp Financieel Advies is gespecialiseerd in financieel advies voor het MKB en de ZZP’er.

Bij Van Gurp Financieel Advies bent u altijd verzekerd van het beste advies en wordt dat extra stapje graag voor u gedaan.

Bij Van Gurp Financieel Advies heeft u iedere keer met dezelfde medewerker te maken. Daardoor zijn uw wensen en omstandigheden bekend en krijgt u deskundig advies op maat. We kunnen snel en adequaat inspringen op uw vragen en eventuele problemen.

Klik voor meer informatie op de betreffende kopjes of neem vrijblijvend contact op.

Van Gurp Financieel Advies is aangesloten bij:
SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur)en Kifid (Klachten Instituut Financiële Dienstverleners).

Tarieven
U kunt met ons een vast tarief afspreken over een aangenomen opdracht, een maandelijks bedrag of een declaratie op uurbasis, net wat u wenst. Wij kunnen u hierin ook adviseren over wat voor u het voordeligst is.

Onafhankelijk
Van Gurp Financieel Advies maakt gebruik van de diensten en producten van verschillende financiële instellingen. Wij hebben echter geen enkele verplichting financiële producten ergens onder te brengen. Evenmin heeft geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij een eigendomsbelang of zeggenschap in ons kantoor. Daardoor is Van Gurp Financieel Advies onafhankelijk in het advies en dient alleen uw belang.
Past uw wens niet binnen het aanbod van de door ons geselecteerde aanbieders, dan zoeken wij verder, net zolang tot we gevonden hebben wat het beste bij u past.