Boekhouder in Rotterdam

Besteed je boekhouding uit bij een adviseur uit Rotterdam!

Ben je opzoek naar een boekhouder in Rotterdam of omstreken? Dan zit je bij van Gurp Advies op de juiste plek. De boekhouder in Rotterdam doet de volledige boekhouding voor een all-in tarief, dit betekent inclusief belastingaangifte en het samenstellen van jaarrekeningen.

De voordelen van Gurp Advies

- All in tarief
- Kennismakingsgesprek met je adviseur.
- Altijd een lokale adviseur van van Gurp bij je in de buurt.

Waarom voor een boekhouder kiezen

Een boekhouder is verantwoordelijk voor de boekhouding van je bedrijf. Hij zorgt voor het opstellen van financiële rapportages, handelt de salarisadministratie af en zorgt ervoor dat de belastingaangiftes op tijd ingediend worden. Door voor een boekhouder te kiezen leg je de verantwoordelijkheid van je financiële cijfer bij de boekhouder neer, daarnaast hoef je zelf geen tijd meer in de boekhouder te steken.

Kosten boekhouder in Rotterdam

De kosten van een boekhouder in Rotterdam bij van Gurp advies hangt af van de grootte van je bedrijf. Daarnaast hangt het er ook vanaf wat je precies door de boekhouder laat doen, geef je alles uit handen of beperk je het tot het doen van de aangifte? Je gegevens en geordend aanleveren bij je boekhouder zorgt er ook voor dat je aangifte sneller gedaan is.

Weet jij nog niet of je je boekhouding gaat uitbesteden? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter. We laten je graag weten wat in jouw geval de mogelijkheden en de kosten zijn.

 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Van Gurp Financieel Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie